Selecteer een pagina

Heeren van Hout

Maatwerk in meubels en houtwerk
Vraag gratis een offerte aan
Heeren van Hout is…
meubelmaker en…
Uit liefde voor hout
UIT LIEFDE VOOR HOUT
Met hout is alles mogelijk. Hout laat zich gemakkelijk transformeren van plank tot kast, van stronk tot tafel. Wat een mooi natuurproduct. Mijn liefde voor hout.
JOUW IDEE, MIJN SPECIALISME
Heb je een mooi idee voor een tafel, een kast of een boekenrek? In een woonblad een prachtig bed gezien? Ik maak het op maat in de materialen die jij voor ogen hebt. Jouw idee, mijn specialisme…
AFSTEMMING MET JOU
Een tevreden klant krijg je als het eindresultaat een 10 scoort. Van idee tot uitwerking vraagt afstemming. Op deze manier zorg ik dat ik kwaliteit kan waarborgen en altijd tevreden klanten heb.
FLEXIBEL EN BUIGZAAM
In overleg is veel mogelijk. Dat maakt mij flexibel en buigzaam. Maar ik ben zeker bereid mijn mening te geven voor het beste resultaat.
BUITEN DE HOKJES DENKEN
Binnen beperkte kaders denken levert niet altijd het gewenste resultaat. Ik denk graag mee over afwerking, houtsoort en vorm. Een resultaat op maat.
GEKNIPT VOOR ELKE KLUS
Naast het werken met hout en het maken van meubels op maat, ben ik gespecialiseerd in het aanleggen van leidingwerk. Ideaal voor het maken van prachtige badkamermeubels of mooie toiletafwerking met hout.
Heb je nog een vraag?
Enkele vragen voor je op een rijtje gezet. Het is mogelijk dat je nog geen antwoord op je vraag hebt gekregen. Neem dan eens contact op.
WAT KOST EEN TAFELBLAD VAN EIKENHOUT
Een exacte prijs is niet direct te geven. Om de prijs van een tafelblad te kunnen geven is een aantal zaken van invloed. Zo wordt de prijs bepaalt door bijvoorbeeld de dikte van het blad, het formaat van het blad en de gewenste afwerking. Wil je een scherpe offerte ontvangen? Neem dan even contact met me op of laat een berichtje achter met je ideeën en wensen.
Kan ik het meubel laten afleveren?
Het is mogelijk het bestelde meubel af te laten leveren. Het meubel wordt zorgvuldig ingepakt en met het volste respect vervoerd. De afleverkosten binnen Zwolle zijn € 10,- per rit. De kosten voor de ritten buiten Zwolle hangen af van de locatie.
Projecten
Mijn laatste projecten.

Heeren van Hout

06 53531739
info@heerenvanhout.nl
Seramstraat 21, 8022 NM Zwolle

HOME PROJECTEN OVER HEEREN VAN HOUT CONTACT

Logo Heeren van HoutSeramstraat 21, 8022 NM Zwolle, 06 53531739, info@heerenvanhout.nl.